Átvételi pont:
Budapesten és Érden
+3670 675 6049
Hívjon bennünket!
+3620 581 0065
Hívjon bennünket!

Késélezéssel kapcsolatos cikkek

Itt a késes-köszörűs, aki mindent élez!

A köszörűskövet hajtani mindig nagy attrakciónak számított. Filmekből jól ismert jelenet, hogy megjelenik egy köszörűs a falu piacterén, köré gyűlnek kicsik és nagyok, és ámulattal figyelik, milyen csodát művel a messziről jött idegen tompa késeikkel, ollóikkal, baltáikkal és bárdjaikkal. Itt a késes-köszörűs, aki mindent élez – ha felhangzott a távolból a jól ismert mondat, utána már borítékolható volt, végre mindenki búcsút inthet életlen tárgyainak.

Tippek késvásárláshoz: mire figyeljünk?

Késre minden háztartásban szükség van, de mielőtt felszerelnénk vele a konyhát, érdemes megismernünk néhány olyan kritériumot, ami segíthet a választásban. Természetesen más-más termékek között keresgélünk hivatásos szakácsként és otthoni rutinos vagy amatőr fakanálragadóként, de cikkünkben elsősorban az otthoni környezetre koncentrálunk.

Kések a konyhában - alapdarabok

A kés az egyik legfontosabb és leggyakrabban kézbe vett használati tárgyunk, gyakorlatilag mindennap szükségünk van rá a konyhában.

Bízzuk a késélezést profikra!

Bízzuk a késélezést profikra!

Mindegy, hogy otthoni vagy szabadidős tevékenységhez tervezett, netán szakmai munkavégzéshez készült késekről van szó, mindegyik megérdemli a törődést.

Több mint 20 év késélezési tapasztalat, professzionális eszközök, korrekt árak.

KÉSÉLEZÉS.COM

Szeretettel várjuk késélező műhelyünkben, ahol rövid határidővel újjá varázsoljuk tompa késeit!

KAPCSOLAT

ÉRDEKLŐDÉS

Kérjük, lehetőleg e-mailben érdeklődjön, mert munka közben nem biztos, hogy fel tudjuk venni a telefont.

kések élezése rövid határidővel